Καλώς ορίσατε

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και ανακαλύψτε άπειρούς συνδιασμούς σχεδίων, χρωμάτων και ζωγραφιών για το πρώτο δωμάτιο του μωρού σας. Βρείτε έπιπλα με υψηλή αισθητική και εργονομία, πιστοποιημένα για την ασφάλεια τους βάσει ευρωπαϊκών προτύπων.

Η συλλογή Licno περιλαμβάνει κρεβάτια απλά, κούνιες, κρεβάτια καναπέδες, προεφηβικά κρεβάτια, λίκνο, βάσεις καλαθούνας, αλλαξιέρες, συρταριέρες, ντουλάπες, κομό, κομοδίνα.

Βρείτε μας στο facebook και συζητήστε μαζί μας.

Ενημέρωση

 • Νέα μοντέλα Licnο!

  Δείτε τα νέα μοντέλα Licno .
 • Ασφάλεια, ποιστοποίηση ή συμμορφωση;

  Μπορεί η ασφάλεια στο βρεφικό δωμάτιο να βασιστεί σε ισχυρισμούς; Μήπως είναι προτιμότερο να έχει πιστοποιηθεί από έναν επίσημο οργανισμό; Πώς διαφοροποιούνται τα πιστοποιημένα από τα απλώς συμμορφούμενα προϊόντα.......
 • Launch of english website

  You now have the chance to learn more about our products on our new website

Δείτε επίσης

 • Γενικές πληροφορίες για τα προϊόντα Licno

  Eδώ πορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επίπλων Licno. Συγκρίνετε και βρείτε τον τύπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Μετά, από την αναλυτική παρουσίαση στις σελίδες των προϊόντων, επιλέξτε το ανάλογο μοντέλο…
 • Οδηγίες Συναρμολόγησης

  Βρείτε εδώ οδηγίες συναρμολόγησης για τα έπιπλα Licno. Συγκεντρωμένες σε μία συλλογή, επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει και αν επιθυμείτε μπορείτε και να τις εκτυπώσετε.

Συλλογές

Βλέπετε αποτελέσματα 1 έως 6 (από σύνολο 7)
      1 2